dijous, 21 de maig de 2020

SISTEMES PEDAGÒGICS per a encarar L'EDUCACIÓ ACTUAL
en una societat d'economia global injusta, d'abusos ambientals, de riscos de salut i d'oportunitats telecomunicatives.


1
Pedagogia, ara. Pedagogia renovada el 1920 després de la guerra, les limitacions de recursos i personals (Freinet ferit del pulmó amb insuficient veu). Ara postCOVID-19 és insensat pensar en tornar a fer l'escola igual. Pedagogia comporta pensar i inventar


2
Pedagogia, ara. Antropogogia. Pedagogia de 1919 ben necessària en temps hipertecnològic. PedagogiaWaldorf-Steiner. Desenvolupament emocional, ritme tranquil, treball manual, aprenentatge focalitzat amb mestre guia estable. Actualitzant-se amb TIC mesurades


 
3
Pedagogia, ara.Antropogogia. 1954 Escola de Barbiana:tots els alumnes es recuperen perquè són motivats. Milani no fa un sistema pedagògic, és un gran educador.El mètode és la personalitat del mestre, la seva cultura i el compromís pels alumnes a tota hora.
 


4
Pedagogia, ara. Antropogogia. 1964 Escola d'Adults de Recife. 
Tota persona té una cultura, encara que no tingui estudis. Per això l'educació és diàleg amb l'educand, desmitifica, obre la consciència, alfabetitza i per això té dimensió política condició d'una societat democràtica, de gent que pensa.

https://www.youtube.com/watch?v=zwri7pO8UHU

https://www.youtube.com/watch?v=CjA22nrMuSs&t=277s
Educación y cambio,Paulo Freire (1974) Audiollibre. https://www.youtube.com/watch?v=O4VEy9ePkB8&list=PL50YqZe9SnqzbJ87sTry4RiaC9sOdIYBn La introducció fa una clara identificació de necessitats del món actual.Cap comentari:

Publica un comentari